Agi Projects, opkaldt efter pigen Agi
Bliv sponsor

Agness Amani

Agi er født d. 24/02-2010 i moshi, Tanzania

 

 Agi Projects har sit navn efter pigen Agi. Hun er 8 år og har boet på Sven Stromberg-børnehjemmet siden hun var 4 år. Agis rigtige navn er Agness Amani, men hun kaldes af de fleste bare Agi. 

Agi er en blandt tre børn på børnehjemmet, som har HIV. På trods af dette, ser hun på livet med stor glæde. Hun har en dejlig personlighed og er altid glad og grinende.

Hvad driver os

Vores vision

Agi Projects bestræber sig på at forbedre børnenes levevilkår på Sven Stromberg-børnehjemmet i Tanzania. Vi ønsker, at børnehjemmet i fremtiden bliver selvforsynende, og at børnene lever i sunde og trygge omgivelser.

Hvorfor Agi Projects

Idéen om Agi Projects udspringer fra vores første rejse i Tanzania i 2016. Her besøgte vi Sven Stromberg-børnehjemmet og havde nogle fantastiske oplevelser på børnehjemmet. Vi ønskede fortsat at kunne hjælpe børnene til et sundere og gladere liv. Vi kom tilbage i 2017 med nye idéer til at forbedre børnehjemmet. 

Bl.a. fik børnene repareret senge, de fik nye madrasser, og der blev fragtet kaniner og høns til stedet for at styrke børnehjemmets selvforsynende ressourcer.