Toiletprojektet er efter 20 dages hårdt arbejde istandsat og taget i brug. Tre VVS’ere og tre håndværkere har med hjælp fra børnehjemsbørnene knoklet for at få et flot og velfungerende resultat i hus. Drengene har fået bygget to brusere, et siddetoilet, et squat-toilet og to pissoirs. Pigerne har fået to brusere, to squat-toiletter, et siddetoilet og et fint omklædningsrum. Begge badeværelser har en indbygget vask med fire haner i hver og dertil en mindre vask til de små børn. 

 

Vi har forklaret børnene vigtigheden i at vaske hænder efter hvert toiletbesøg, og som en ny ting hænger der nu sæbebeholdere ved hver vask. Sæbebeholderen var en ukendt genstand for børnene, som de har grint meget over og mødt med begejstring. Ligeledes har siddetoiletterne bragt smil frem hos børnene, da børnene tidligere opfattede disse for at være tilegnede handicappede. Personalet var ikke helt begejstrede for at vinke farvel til de “normale” toiletter, så vi indså, at de måtte have både sidde,- og deres vante squat-toiletter.

 

Det har været en proces, som har krævet tålmodighed og forhandlinger, der til tider har været udfordrende. På trods af kulturelle forskelle og uforudsete udgifter står vi med et flot og færdigt resultat takket være alle jer der er en del af Agi Projects. TAK!